Kaizen

REMM GUITART implementa la metodologia Kaizen en els seus centres de producció

El passat 27 de gener es va fer la presentació del tancament de la primera fase del pilot Kaizenaftersales al taller de carrosseria de Molins de Rei.

 

Van assistir César Antoñana, Director Regional de Renault España Comercial, i Teresa Alcalde, Manager de Métodos Comerciales de Renault España. Narcís Mas, el Champion Kaizen de REMM GUITART, i Marta Solé, Consultora Kaizen, van explicar el procés d’implantació i les millores aconseguides.

 

Kaizen és una paraula japonesa que significa “canviar per a bé” o “canviar per millorar”. Es tracta d’una metodologia de millora contínua basada en un enfocament que es caracteritza per: millora en petits passos, sense grans inversions, amb la participació de tots els empleats i actuant, implantant ràpidament les millores.

 

Aleshores, el mètode Kaizen està basat en la millora contínua tenint en compte tots els actors, el flux de producció i l’anticipació per resoldre els problemes dels clients per millorar la qualitat de servei.

 

tecnologia kaizen

 

Aquesta presentació ha estat el tret de sortida per a la seva implantació a tots els centres de producció de REMM GUITART de la mà de Kaizen Institute, una Consultora global d’origen japonès, líder mundial en implantació de solucions KAIZEN™ Lean de Millora Contínua.

 

Aquesta institució prestigiada té una llarga experiència aconseguint per als seus clients resultats disruptius de creixement, reducció de costos, augment de rendibilitat, productivitat, qualitat, millor nivell de servei i motivació de les persones.

 

L’objectiu de REMM GUITART és mantenir l’excel·lència del servei que s’ofereix per garantir la millor experiència dels clients mitjançant un pensament innovador i la millora contínua de les operacions per construir un sistema i una estructura eficients, a més a més de promoure l’aprenentatge entre els diferents professionals que formen l’empresa.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús