Mobilitat

Remm Guitart participa a la I Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya a El Papiol

Del 8 al 10 de febrer Remm Guitart estarà present a la I Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya que reunirà a El Papiol administracions públiques, experts, ciutadans i empreses per dialogar de manera constructiva sobre la mobilitat del futur.

 

Ens trobareu a l’àrea d’exposició on podreu veure de prop dos dels nostres models 100% elèctrics. El turisme Renault Zoe amb més de 300 quilòmetres d’autonomia i l’industrial Renault Kangoo Z.E que permet reduir costos en consum de carburant i en manteniment. A més coneixereu el Dacia Dokken PickUp GLP, el turisme amb Gas Liquat de Petroli (GLP), una barreja de propà i butà que aporta nombrosos avantatges reduint costos i contribuint a la sostenibilitat mediambiental.

 

A la I Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya també tindran lloc una gran varietat de sessions tècniques que aportaran solucions de mobilitat amb respecte al medi ambient, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les persones i els municipis. Hi haurà tot tipus d’activitats amb vehicles de mobilitat personal (VMP) per a tota la família. La fira arrencarà el 8 de febrer amb la Convenció d’Alcaldes i Alcaldesses de Catalunya 2019 que se centrarà en la mobilitat, la sostenibilitat i l’accessibilitat com a qüestions ineludibles de l’agenda municipalista.

 

Per a més informació i compra d’entrades de la I Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya podeu consultar aquest enllaç. Us hi esperem!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús