33cbab44 60d5 4735 8f47 Cbbc1831e833

REMM GUITART PARTICIPA A LES VIII JORNADES TECNOLÒGIQUES DE L’INSTITUT JOAN ORÓ DE MARTORELL

Personal tècnic de Remm Guitart ha impartit tallers de mobilitat elèctrica en el marc d’unes jornades organitzades per l’Institut Joan Oró de Martorell, on s’imparteixen els Cicles Formatius de Grau Mig d’Electromecànica de Vehicles i de Carrosseria i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automoció.

 

L’objectiu d’aquestes jornades tecnològiques era apropar els alumnes de l’Institut Joan Oró de Martorell a l’àmbit laboral dels seus cicles formatius. Per això han pogut participar de ponències, tallers i sortides gràcies a la col·laboració d’empreses, entitats, universitats, ajuntaments i del conjunt de la comunitat educativa.

 

En els tallers de mobilitat elèctrica, els professionals de Remm Guitart han mostrat els  components específics de la tecnologia elèctrica com són el motor, la bateria o el sistema electrònic de gestió d’autonomia. També han compartit experiències referents a les intervencions més habituals en el manteniment i reparació d’aquest tipus de vehicles.

 

La participació de Remm Guitart en aquestes jornades s’emmarca en el seu compromís de col·laborar en l’expansió i implantació de solucions sostenibles de mobilitat, entre les quals destaquen els vehicles elèctrics.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús