Captura

Remm Guitart participa en la Jornada del vehicle elèctric a Castellolí

Aquest divendres 21 de setembre, Remm Guitart estarà present a la Jornada del vehicle elèctric, que tindrà lloc al Circuit de Castellolí i que pretén impulsar i fomentar la mobilitat elèctrica.

Si sempre has volgut provar els vehicles elèctrics, a partir de les 17:00 de la tarda podràs experimentar la conducció d’un Renault Zoe, l’elèctric amb més de 300 kilòmetres d’autonomia.

La jornada està  organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castellolí, Campus Motor Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia i els actius del territori, Circuit Parcmotor i Fast Parcmotor, amb l’objectiu d’impulsar conjuntament la mobilitat del futur, una mobilitat elèctrica, neta i sostenible, amb la col·laboració de Remm Guitart.

L’acte començarà amb un esbós del funcionament de la tecnologia per part de l’Institut Català d’Energia (ICAEN). També podràs saber com funcionen els punts de recàrrega. L’acte finalitzarà amb la conducció del Renault Zoe pel circuit de Castellolí, una experiència que no oblidaràs.

Si voleu inscriure-us a la jornada, podeu fer la inscripció al següent enllaç. Les places són limitades.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús