IMG 20190320 WA0001

Remm Guitart presenta la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca

El gerent de Remm Guitart Xavier Mas ha estat l’encarregat de presentar avui en roda de premsa la Fira del Vehicle d’Ocasió 2019 que tindrà lloc al Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès el cap de setmana del 6 i 7 d’abril.

 

Organitzat per l’Associació de Concessionaris i Maquinària Agrícola de Vilafranca, a la Fira s’exposaran 550 turismes, furgonetes i tractors revisats i garantits. Remm Guitart serà un dels 16 concessionaris o grups de concessionaris participants de la fira on trobar vehicles de km 0, de demostració, de gerència i d’ocasió al millor preu.

 

En aquesta 27ena edició, s’ampliarà l’espai d’automoció amb la ocupació del segon pavelló semicobert amb cotxes i furgonetes. A més es col·locaran els tractors i la maquinària agrícola a l’espai exterior entre pavellons, els quals es preveu que s’ocupin al 100%.  

 

D’entrada gratuïta, la fira romandrà oberta des de les 10 del matí fins les 9 del vespre i comptarà amb una gran zona de parking gratuït. També hi haurà una zona de proves, d’oulet, de demostracions, un espai infantil amb inflables i un servei de bar amb el food truck Era Camboleta, una furgoneta clàssica. A més es farà un sorteig d’un Ipad Apple entre tots els participants.

 

En edicions anteriors, la fira ha comptat amb l’assistència de més de 7.200 persones i s’han venut un 45% dels vehicles exposats, gairebé la meitat dels quals a compradors de fora de l’Alt Penedès.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús