Clio

REMM GUITART presentarà el nou Renault Clio el pròxim 12 de setembre

Vols viure la presentació del Nou Renault Clio? Inscriu-te aquí i no te la perdis!

El pròxim dijous 12 de setembre a les 19.15h es presentarà el Nou Renault Clio en el concessionari de REMM GUITART de Molins de Rei. El nou model arriba com a molt més que un cotxe: una manera de viure. Per als qui saben viure i gaudir de la vida com més la comparteixen.

 

El Nou Renault CLIO té un interior dissenyat al mil·límetre i un complet equipament que inclou els últims avenços en ajudes a la conducció per compartir moments irrepetibles amb els teus.

 

Urbà i seductor

 

Línies sensuals, perfil dinàmic, flancs esculpits i nova signatura lluminosa amb llum Full LED. L’estil de Nou Renault CLIO et seduirà a primera vista.

 

Connectat

 

Disposa de la pantalla tàctil més gran de la seva categoria amb navegació connectada, i cerca de punts d’interès amb Google Places. Et permetrà viure fàcilment una experiència connectada gràcies als serveis Renault EASY CONNECT.

 

Més fàcil

 

T’encantarà conduir-ho cada dia. És un cotxe ideal per a ciutat i carretera, t’aportarà seguretat en tot moment gràcies al seu sistema de frenat automàtic d’emergència amb detecció de vianants. A més, incorpora les últimes solucions Renault EASY DRIVE com la seva càmera 360 i la seva Easy Park Assist.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús