2404Web Remm

REMM GUITART, PROTAGONISTA D’UNA TROBADA SOBRE LA INDÚSTRIA DE L’AUTOMÒBIL

El gerent de Remm Guitart Xavier Mas ha impartit una conferència sobre el funcionament i les característiques de la indústria de l’automòbil, el paper dels concessionaris i el valor afegit que aporta Remm Guitart.

 

A la trobada, organitzada per l’agència de màrqueting Zip Zap Social, Xavier Mas ha destacat que “entendre com funciona financerament el negoci de l’automòbil és clau per comprendre el sector” i en aquest sentit ha apuntat que “els fabricants com Renault marquen tot el que fem els distribuïdors i també les indústries auxiliars i de components de vehicles”. El gerent de Remm Guitart ha detallat l’antelació amb la qual els concessionaris han d’encarregar els vehicles que han de vendre posteriorment.

 

D’altra banda, el gerent de Remm Guitart ha comentat que “els valors que ens diferencien de la resta és la nostra vinculació al territori que es concreta entre d’altres qüestions en l’aposta per esdeveniments culturals i socials que tenen lloc al nostre entorn com ara la Passió d’Esparreguera”.

 

Pel que fa a les tendències del mercat, Xavier Mas ha afirmat que “els joves li donen menys importància a tenir un cotxe en propietat” i ha afegit que “el vehicles elèctrics i les noves formes de mobilitat com el car sharing guanyaran cada vegada més importància i els concessionaris ens hi haurem d’adaptar”.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús