Remm Guitart Qualitat I Medi Ambient

REMM GUITART renova i referma el seu compromís amb la Qualitat i el Medi Ambient

El respecte pel Medi Ambient i la Qualitat del servei que oferim als nostres clients ha estat des de sempre una prioritat per a REMM GUITART. Per això, és motiu de satisfacció encadenar 18 anys amb la doble certificació ISO 9001 (Qualitat) i ISO 14001 (Medi Ambient) a tots els nostres centres de treball: Molins de Rei, Esparreguera, Martorell, Igualada, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

 

Així doncs, REMM GUITART ha refermat aquest compromís amb la realització de l’auditoria de seguiment anual, per part d’AENOR, que ha conclòs amb resultat favorable. Aquest fet ens permet mantenir la nostra certificació conforme a les normes ISO.

 

Recordem que la base del nostre Sistema de Gestió de Qualitat i Medi Ambient es fonamenta en els següents compromisos:

  • Protecció del medi ambient, prevenint i reduint de manera contínua l’impacte ambiental de les nostres activitats, productes i serveis, mitjançant les següents accions:

  • Control del consum energètic i emissions a l’atmosfera

  • Reducció en origen i valorització màxima dels residus generats

  • Prevenció de la contaminació dels sòls i les aigües subterrànies

  • Control del consum d’aigua i dels abocaments al medi aquàtic

  • Prevenció de contaminacions accidentals i reducció de les molèsties acústiques

  • Mantenir un Sistema de Gestió de Qualitat i Medi Ambient certificat segons les normes ISO 9001 – ISO 14001 amb l’objectiu de garantir la millora contínua de l’eficiència ambiental, satisfacció dels clients i qualitat, complint les reglamentacions i compromisos voluntaris, en matèries de Qualitat, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient.

  • Informar i col·laborar amb les Autoritats Públiques en situacions de crisi i emergència, i manifestar la nostra disposició permanent a cooperar.

  • Sensibilitzar als nostres col·laboradors sobre els reptes mediambientals, objectius de qualitat i satisfacció dels clients i comunicar els resultats assolits.

La sostenibilitat és el present i el futur. Per això, REMM GUITART s’enorgulleix de mantenir els principis i els valors que permeten garantir la qualitat de vida de les persones i ciutats menys contaminants.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús