REMM Sello FB Shared

REMM GUITART renova el segell distintiu de “Concesionario protegido frente al COVID-19” creat per FACONAUTO

El passat mes de maig REMM GUITART va obtenir el segell distintiu de “Concesionario protegido frente al COVID-19” creat per la patronal de concessionaris FACONAUTO, amb l’assessorament tècnic de TÜV SÜD. Mig any després, REMM GUITART ha renovat el segell. Recordem que aquest distintiu sols s’entrega a aquells concessionaris que acreditin el compliment del Protocol de Protecció i Prevenció Laboral específic del sector, acordat entre ANFAC, SERNAUTO, FACONAUTO, UGT i CCOO amb la supervisió del Ministeri de Indústria, Comerç i Turisme i l’aprovació del Ministeri de Sanitat. I que contempla passar tot un procés de formació, validació i verificació, amb la voluntat de donar confiança i seguretat a clients i treballadors

 

TÜV SÜD, com a verificador, és l‘encarregat de validar tot el procés, així com de les diferents auditories que tenen la voluntat d’assegurar la correcta interpretació i enteniment de totes les mesures de protecció, neteja i higiene a adoptar per part del concessionari. Cadascuna de les delegacions de REMM GUITART compta amb el seu propi segell, amb un número identificatiu que és el que assegura l’autenticitat del distintiu. Així mateix, cadascun d’ells també compta amb la figura del “responsable de COVID-19” què és la persona encarregada de l’avaluació i declaració a l’equip tècnic de TÜV SÜD sobre el compliment del protocol. Des de la web de FACONAUTO, pot consultar-se el llistat oficial de concessionaris validats i el número de segell atorgat, per a proporcionar una major transparència i seguretat al consumidor.

 

El segell contempla tres àmbits d’actuació. En primer lloc, la seguretat de les persones. En segon lloc, la seguretat en els processos de venda i reparació de vehicles. I finalment, la forma en que s’higienitzen els concessionaris mitjançant les tècniques més efectives per a erradicar el virus de la forma més respectuosa per a la salut. L’obtenció del segell és un pas més en exigència i diferenciació per part de REMM GUITART, S.L., per a que qualsevol persona, sigui client o treballador, es senti totalment segur i confiï en els nostres centres. 

 

A través d’aquest distintiu volem mostrar un cop més el nostre compromís amb la societat i oferir la major transparència en la nostra gestió, donat que són els experts de TÜV SÜD els que verifiquen que es compleixen totes les normes establertes, en matèria de seguretat sanitària i higiene. Per nosaltres la seguretat de tots i totes és el més important, per això a més a més dels protocols específics del sector, hem sumat altres iniciatives i mesures que reforcen aquesta voluntat de frenar l’expansió de la pandèmia i de reprendre amb força l’activitat vers aquesta “nova normalitat”. Entre aquestes hem de destacar la doble desinfecció (química + ozó) que s’aplica de forma gratuïta a tots aquells vehicles que són atesos al taller o el protocol específic per portar el vehicle al taller.

 

Consulta més informació sobre el segell distintiu “Concesionario protegido frente al COVID-19”, aquí.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús