REMM Mapfre FB Shared

REMM GUITART signa un contracte com agent exclusiu de MAPFRE

REMM GUITART, com a concessionaris de referència Renault i Dacia del Baix Llobregat, Anoia, Penedès i Garraf, ha signat un contracte com agent exclusiu de MAPFRE. Amb una trajectòria de més de 30 anys com a agents d’assegurança, REMM GUITART, adquireix amb aquest acord un compromís molt important que comportarà nous reptes per a l’empresa.
 
REMM GUITART com a especialista en el ram de l’automòbil ofereix un servei integral que va des de l’assessorament, compra del vehicle i la gestió de l’assegurança fins a la reparació del mateix en cas de sinistre. Amb aquesta col·laboració, però, es vol anar més lluny i oferir des de qualsevol de les delegacions REMM GUITART, la possibilitat d’assessorar i contractar assegurances de tots els rams.
 
Actualment, es disposa d’un equip amb dedicació exclusiva a l’assessorament i gestió d’assegurances. Aquest, a més a més, es veu reforçat amb el personal d’atenció al client de taller, qui està preparat i té experiència en assessorament i gestió d’assegurances. Amb aquest nou acord, la xarxa de concessionaris, situada a les poblacions de Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, comença una nova etapa amb gran il·lusió, dedicada a oferir un servei més ampli adreçat a tots els clients.
 
A més a més, tots aquells que contractin una assegurança amb MAPFRE a través de REMM GUITART gaudiran de diferents avantatges, com per exemple, d’una flota exclusiva de vehicles de substitució.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús