REMM Captur FB Shared CAT

Aquest mes, Renault Captur des de 15.890€

Silueta vigorosa i disseny totalment personalitzable, amb el Renault Captur marcaràs la diferència. Per fora, podràs triar pintura, retrovisors, proteccions inferiors i també podràs triar entre 4 colors de sostre. A l’interior, el quadre de comandament, la tapisseria, les bandes de decoració, el reposabraços… Pregunta’ns sobre els nostres packs de personalització interior i vesteix el teu Renault Captur de la forma que més t’agradi. 

 

El Renault Captur és un dels cotxes més segurs de la seva categoria, gràcies a la seguretat reforçada i les ajudes a la conducció que vénen de sèrie des del nivell més baix d’equipament. En els tests de 2019 se’l va distingir amb les 5 estrelles Euro NCAP. A més, és tan modulable com sempre gràcies als seus seients posteriors lliscants perquè gaudeixis del volum de maleter que més et convingui (fins 536L).

 

Aquest mes pots adquirir el Renault Captur des de 15.890€ i emportar-te un any d’assegurança Auto de franc. T’interessa? Ens trobaràs a Molins de Rei, Esparreguera, Igualada, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

Renault Captur: consum mixt WLTP (l/100km) des 4,5-8,2. Emissions de CO2 WLTP (g/km) des de 119-143.

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

*PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per comandes realitzades i matriculats de l’01/05/2021 al 31/05/2021 que adquireixin un Nou Renault CAPTUR Intens TCe 67 kW (90CV) amb Pack Basic, que financen amb RCI Banque SA, Sucursal a Espanya a través de Preference Easy o Preference Plus. Preu al comptat 17.973 €. L’oferta Inclou IVA, impost de matriculació, transport, promocions ofertes per RENAULT i regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600 € amb Mapfre o Mútua, regalat per RCI, subjecte a la contractació del Pack Auto. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 36 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. El model visualitzat no correspon amb l’ofert.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús