Renault certificarà i avaluarà la qualitat de vida i sostenibilitat dels barris

En el marc de l’estratègia per fomentar la mobilitat sostenible a l’abast de tots, Renault ha llançat la iniciativa “Bandera FeliZiudad” juntament amb EIT InnoEnergy,, motor de la innovació en energia sostenible a Europa.

 

Fruit d’aquesta col·laboració es posarà en marxa, de manera pionera a Espanya, un sistema de certificació que avaluarà la qualitat de vida de la unitat fonamental de la nostra societat urbana: els barris de les ciutats. La certificació habilita a utilitzar un logo específic de forma pública per part del barri guardonat.

 

Els criteris en què es basarà EIT InnoEnergy per concedir aquesta certificació “Bandera FeliZiudad” no només analitzaran la situació actual del barri, sinó que tindran també en compte el grau de compromís i el dinamisme en matèria de sostenibilitat de tot el barri i els seus habitants.

 

En concret, la certificació d’un barri com a creditor de la “Bandera FeliZiudad” per part d’EIT InnoEnergy tindrà en compte variables basades en quatre pilars: mobilitat sostenible, edificació, espais públics i habitabilitat i, finalment, cohesió social.

 

Després de la creació, per part d’EIT InnoEnergy, dels models d’avaluació i esquemes de certificació oficials, s’implementarà en cinc barris pilot que es seleccionaran pròximament, amb la idea d’exportarh a nivell nacional abans d’un any i mig.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús