DWS Movilidad Sostenible 1536x864

Renault convoca els VIII Premis a la Millor Pràctica en Mobilitat Sostenible i Accessible i els III Premis al Millor Treball Final de Carrera

La Fundació Renault per a la Inclusió i la Mobilitat Sostenible juntament amb el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat i el suport de la Fundació Biodiversitat de el Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, convoquen els VIII Premis a la Millor Pràctica en Mobilitat Sostenible i Accessible i els III Premis al Millor Treball Final de Carrera.

 

Aquests premis reconeixen les iniciatives més destacades en mobilitat sostenible portades a terme per empreses, emprenedors, administracions públiques i estudiants universitaris. Amb aquestes, han de demostrar un compromís actiu en els següents àmbits: plans o programes de mobilitat sostenible, solucions innovadores en la matèria, polítiques públiques per a la seva promoció i investigacions amb caràcter acadèmic. Tot això, amb l’objectiu final de conscienciar la societat civil de la importància de la mobilitat sostenible.

 

Es lliurarà un premi per a cadascuna de les següents categories:

 

▪ Millor Estratègia Pública de Mobilitat Sostenible

▪ Millor Pràctica en Mobilitat Sostenible per a la gran empresa

▪ Millor Pime / Emprenedor en matèria de Mobilitat Sostenible

▪ Millor treball fi de carrera relacionat amb titulacions tècniques

▪ Millor treball fi de carrera relacionat amb titulacions d’Economia i Administració i Direcció d’Empreses.

 

La valoració de les candidatures la durà a terme un jurat compost per experts amb gran reputació en aquesta matèria, a nivell empresarial i institucional. Es valorarà:

 

▪ Impacte en les tres vessants de la sostenibilitat: ambiental, social i econòmic; que reflecteixi una aproximació integral al concepte de mobilitat elèctrica i creació de valor.

▪ Consistència i permanència del projecte en el temps.

▪ Aplicabilitat real o Replicabilitat del model.

▪ Originalitat i caràcter innovador, per l’originalitat de la idea, procés, producte i / o solució proposat.

▪ Abast geogràfic / persones / organitzacions implicades. Disseminació a la cadena de valor de l’empresa en cas que apliqui.

▪ Existència d’objectius clars i mesurables i indicadors de seguiment.

 

El termini de candidatures està obert fins el 2 de juliol per a les categories Administració Pública, Gran Empresa, Pime / Emprenedor i, fins al 31 de juliol, per als treballs universitaris. Les bases amb el formulari per registrar la candidatura estan disponibles a Fundació Renault per a la Inclusió i la Mobilitat Sostenible.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús