Dfas

Renault EZ-PRO: La solució autònoma, elèctrica i intel•ligent pel repartiment de paqueteria

El fabricant francès ha presentat una nova proposta per solucionar el transport de mercaderies a les grans ciutats, el Renault EZ-PRO, una nova proposta de vehicle autònom, elèctric, connectat i compartit dissenyat per distribuir paqueteria als domicilis.

 

El creixement del comerç online està afectant també a la mobilitat de les grans ciutats, és per això que de cara al futur serà necessari incorporar models alternatius. Renault està plantejant una idea de futur on els cotxes i la intervenció humana es combinin amb un sistema autònom de repartiment des dels centres logístics locals amb vehicles comercials robotitzats.

 

Una de les característiques principals d’aquest servei és que la seva mecànica elèctrica suposa un nivell d’emissions nul.

 

La base principal de l’EZ-PRO seria una furgoneta de repartiment amb un habitacle per un conductor que faria les funcions d’unitat central que a més de repartir, supervisaria l’entrega i la recollida i atendria de manera personalitzada als clients.

 

Per altra banda,  una segona unitat intel·ligent sense conductor, actuaria com un remolc per transportar els paquets. Aquests vagons sortirien junts des del mateix centre de logística però complirien diferents propòsits perquè la recollida fos més eficient.

 

Més informació al següent vídeo.

 

 

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús