REMM Kadjar FB Shared CAT

Renault Kadjar des de 17.680€

El Renault KADJAR no deixa indiferent ningú: la seva part davantera, els para-xocs redissenyats, antena tauró, la seva signatura lluminosa de LED i llandes d’aliatge de 48 cm (19”). I no només això, el seu interior de cuir, els seus detalls i els seus acabats de qualitat acabaran per conquistar-te. La seva estabilitat en carretera gràcies a la seva funció 4×4 és un dels seus grans atributs que treurà el teu costat més aventurer per al dia a dia.

Disposa de les últimes tecnologies Renault, com el seu sistema d’alerta d’excés de velocitat. A més a més, podràs adaptar la teva forma de conduir segons les dades dels senyals vials captats per la càmera. Quan superis la velocitat màxima, el quadre de comandament i el sistema de navegació t’ho indicaran mitjançant una alerta visual.

Els sistemes multimèdia i àudio tampoc es queden enrere. Podràs veure tot el teu contingut multimèdia en un no res gràcies a R-LINK 2.

I el millor de tot… Ara, el Renault Kadjar des de 17.680€!

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

Gamma Kadjar: consum mixt WLTP (l / 100km) des de 4,9-7,0. Emissions WLTP CO2 (g / km) des de 129-159.

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
* Oferta vàlida a la Península i Balears per a particulars i autònoms, per comandes realitzades i matriculats de l’1 al 30 de juny, d’un Renault Kadjar Life TCe 103kW (140CV) GPF MY21, sempre que financin amb RCI Banque SA, Sucursal a Espanya, a través d’Preference Easy o Preference Plus. Preu a l’comptat: 19.759,80 €. L’oferta inclou IVA, impost de matriculació, transport, promocions ofertes per RENAULT i regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600 € amb Mapfre, Mútua o Zuric, regalat per RCI, subjecte a la contractació de l’Pack Acte. Permanència 36 mesos. L’import mínim a finançar serà el de major quantia entre 6.000 € o l’import de l’última quota. Incompatible amb altres ofertes financeres. El model visualitzat pot no coincidir amb l’ofert.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús