REMM Kiger FB Shared CAT

Renault Kiger, els detalls del nou SUV

Des de 2005 l’Índia és un dels mercats, fora d’Europa, més importants per a Renault. És per això que, amb la voluntat de mostrar el seu compromís amb aquest mercat, recentment ha presentat un concept car inèdit, el Renault Kiger, un SUV urbà que s’afegirà als altres vehicles de la seva gamma, com el Kwid, el Duster i el Triber. 

 

El nou Renault Kiger marca una nova etapa per a Renault a l’Índia. Amb menys de quatre metres de longitud, pretén arribar a un públic que busca “estil, esportivitat, novetat i distinció”. Per a això, s’ha optat per un disseny trencador, suggerent i modern, en què han participat els equips de disseny tant de Renault a França com a l’Índia. Però sobretot, el nou Renault Kiger presumeix d’un “look aventurer” i anticipa un SUV que serà apte tant per al seu ús a la ciutat com fora d’ella. I que, a més a més, marcarà noves referències estètiques en la marca. 

 

La seva part frontal destaca pel seu capó esculpit, el seu sostre semi flotant dotat d’una particular baca, un “aspecte aeri” tant en els retrovisors exteriors com en l’aleró posterior, unes llantes particulars sobre pneumàtics de 19 polzades, la doble sortida d’escapament central i un nou segell en els grups òptics darreres en una doble C.

 

L’elecció de colors també dóna molt de joc en el nou Renault Kiger. S’ha escollit una tonalitat verda anomenada “Aurora Borealis”, capaç de transformar-se segons la llum o l’angle des del qual s’observi el vehicle. Compta amb reflexos blaus, violetes i amb “tocs fluorescents” en alguns elements sobre els quals es vol posar una major atenció, com el contorn dels logotips, les pinces de fre, els tiradors de les portes, insercions… Fins i tot els intermitents són de color verd!

 

El primer país on es comercialitzarà el nou Renault Kiger serà l’Índia, però no es descarta que arribi a altres països fora del país sud-asiàtic. Potser a Europa? Des de Remm Guitart us mantindrem informats! 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús