K

Renault llança a França un servei de vehicles autònoms sota demanda

El grup Renault està punt de llançar el seu servei de mobilitat sota demanda de vehicles autònoms, que arribarà a la ciutat normanda de Rouen aquest mateix any. Sota el nom Rouen Normandy Autonomous Lab, el servei pilot donarà cobertura al parc empresarial Technopôle du Madrillet, a Saint-Etienne du Rouvray.

Els clients podran utilitzar a disposició quatre unitats de l’elèctric autònom Renault Zoe així com un i-Cristal, un prototip realitzat amb Transdev i Lohr. La zona on s’implementarà aquest servei no és viable pel que fa a la utilització del transport públic així que s’ha optat per solucions alternatives de mobilitat.

Els usuaris podran demanar els vehicles a través dels seus telèfons mòbils i circular per tres rutes diferents, que cobreixen una distància total de 10 kilòmetres, amb 17 parades en total.

L’aposta de Renault cap a solucions de mobilitat alternativa segueix sent ferma, com demostren iniciatives com aquesta. Vine als concessionaris de Remm Guitart i prova la nostra gamma de vehicles elèctrics.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús