REMM Megane FB Shared CAT

Aquest mes aconsegueix el teu nou Renault Megane des de 17.888€

Si estàs pensant en comprar un cotxe nou, aquest mes amb REMM GUITART pots aconseguir el nou Renault Megane des de 17.888€. Deixaràs escapar aquesta oportunitat?

El Renault Megane és un dels vehicles més venuts a Europa. Incorpora el chasis 4Control que ofereix unes prestacions en termes de seguretat i maniobra excel·lents. En quant a connectivitat, compta amb el sistema R-LINK2 i una tablet vertical de 9,3 polzades. Així mateix, destaca per la possibilitat de personalitzar la seva forma de conduir, mitjançant la tecnologia Multi-Sense. 

La seguretat és un altra característica a destacar, doncs gaudeix de les 5 estrelles EuroNCAP. I a més a més, compta amb diferents innovacions en matèria d’ajuda a la conducció que s’utilitzen de forma molt intuitiva. Està disponible en sis nivells d’equipament diferents per a que triis aquella versió que s’adapta més al teu estil: Life, Intens, Zen, RS-Line, RS i RS Trophy. 

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

Gamma Nou MEGANE: consum mixt WLTP (l/100km) des de 4,4 fins a 8,5. Emissions WLTP CO2 (g/km) des de 120 fins la 191.

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* Oferta vàlida a la Península i Balears per a particulars i autònoms, per comandes realitzades i matriculats de l’1 al 30 de juny, d’un Nou Renault Megane Life Blue dCi 85 kW (115CV), sempre que financin amb RCI Banque SA, Sucursal a Espanya, a través d’Preference Easy o Preference Plus. Preu a l’comptat: 17.888 €. L’oferta inclou IVA, impost de matriculació, transport, promocions ofertes per RENAULT i regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600 € amb Mapfre, Mútua o Zuric, regalat per RCI, subjecte a la contractació de l’Pack Acte. Permanència 36 mesos. L’import mínim a finançar serà el de major quantia entre 6.000 € o l’import de l’última quota. Incompatible amb altres ofertes financeres. El model visualitzat pot no coincidir amb l’ofert.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús