Aa

Renault Minuto: la revisió express per tenir el cotxe sempre a punt

Sovint anem tot el dia amb presses amunt i avall: els nens, la feina, la compra… I això ens resta temps del nostre temps lliure. A Renault ho sabem i per això, posem a disposició dels nostres clients Renault Minuto, una revisió immediata al vostre vehicle perquè no us hàgiu de preocupar de res. Tot amb la màxima fiabilitat Renault, que us assegura que el vostre cotxe estarà a punt en un temps rècord i així vosaltres podreu dedicar el vostre temps lliure a gaudir de la família i amics.

A Renault Minuto fem les operacions de revisió i manteniment més senzilles i freqüents: revisions, canvi d’oli i filtre, substitució de filtre d’aire i d’habitacle, bugies, bateries, silenciosos, canvi de pneumàtics, amortidors, pastilles i discs de fre. A més, incloem una revisió gratuïta de 14 punts de control visual, perquè et sentis encara més segur.  Una ràpida posada a punt del vostre vehicle, que en pocs minuts estarà un altre cop llest per posar-se en funcionament.

Totes les nostres revisions són, com sempre, amb la màxima fiabilitat, temps rècord i tot amb peces de Renault. Una garantia del millor servei per a tu i per al teu cotxe. Tots els preus inclouen: peces, mà d’obra i IVA i pots consultar-los en aquest enllaç.

Necessites saber més? Visita’ns als nostres concessionaris Remm Guitart a Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès o Vilanova i la Geltrú. Vine i informa’t!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús