REMM Profesional FB Shared CAT

Renault PRO+: vehicles comercials al 0% TAE

Estàs pensant en adquirir un nou vehicle comercial o substituir el que ja tens? Fes el canvi aquest mes i obtindràs el teu model al 0% TAE.

 

A REMM GUITART comptem amb una àmplia selecció de vehicles professionals, dissenyats per fer la teva feina més còmoda i segura. A més a més, t’oferim la possibilitat de configurarlo amb aquells detalls que s’adaptin millor a la teva activitat professional. El disseny exterior, la distribució interior i els accessoris estan totalment pensats per facilitar-te el dia a dia. A més a més, d’un mateix model disposem de diferents longituds i nivells d’equipament amb una gran varietat de configuracions possibles.

 

El més important de la teva activitat diària és moure’t amb confiança, per això apostem per la millor tecnologia: connexió Bluetooth® i port USB en totes les ràdios, càmera de visió al darrere, sistema de navegació Renault R-LINK Evolution… son alguns dels equipaments que et facilitaran la teva feina.

 

No saps quin s’adapta millor a les teves necessitats? Des del visualitzador 3D, podràs fer-te una idea de tot el que pots posar al teu vehicle comercial Renault.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

Gamma Vehicles Comercials versió tèrmica: Consum mixt WLTP (l / 100km) des 5,3-12,6. Emissions WLTP CO2 (g / km) des de 140-330.
Gamma Vehicles Comercials versió elèctrica: Zero emissions de CO2 durant el seu ús, excepte en les peces de desgast.
CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA, BALEARS I CANÀRIES
* Oferta vàlida a la Península, Balears i Canàries per a autònoms i petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistes) finançant per BOX 2 amb RCI Banque S.A. Sucursal Espanya. Descomptes promocionals oferts per RECSA. Imp. I transport no inclòs. Exemple de finançament per a Renault Kangoo Furgó Professional Blue dCi 59 kW (80CV) PFF amb promoció: 11.600,00 € (impostos i transport no inclosos). Preu total terminis: 11.600,00 € (sense impostos). Cost total del crèdit: 0 €. Entrada: 1.641,93 €. Import total degut: 9.958,07 €. Quantitat finançada: 10.000,00 €. 48 quotes de 134 € i última quota 3.526,07 €. TIN 0%. Comissió Obertura (0%): 0 €. TAE 0%. Sistema d’amortització francès. Interessos: 0 €. Import mínim finançar: 6.000 €. import màxim a finançar: 10.000 € Permanència mínima 36 mesos. Preu al comptat: 11.600 € (impostos no inclosos). Promoció per a comandes de l’01/04/21 al 30/04/21. Incompatible amb altres ofertes financeres. Sistema d’amortització francès. El model ofert podria no coincidir amb el model visualitzat.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús