L

Renault proposa un nou nivell d’alta gamma amb noves motoritzacions

Per tal de respondre a les necessitats dels clients, el Grup Renault ofereix un alt de gamma únic amb prestacions d’alt nivell per als més exigents. D’aquesta manera, el nou Espace, Koleos i la berlina Talisman i la seva variant Sport Tourer compten amb les següents prestacions:

  • Un disseny elegant, atlètic i amb caràcter, incloent-hi la nova firma lluminosa Full LED en forma de C, ja present al Koleos i al Mégane.
  • Tecnologia permanentment actualitzada: A partir d’ara el sistema R-LInk 2 permetrà utilitzar les aplicacions compatibles de telefonia: missatges, navegació i música dels Smartphones, gràcies al sistema d’integració amb Apple CarPlay i Google Android Auto. A més, s’integrarà amb l’aplicació de navegació comunitària Waze i s’incorpora el sistema de so Bose Surround System.
  • Ajudes a la conducció: nou regulador de velocitat adaptatiu per ajustar automàticament la velocitat i mantenir una distància seleccionada.

De la mateixa manera, Renault introdueix una nova generació de motors gasolina i dièsel, més eficaços en la conducció i que compleixen tots els estàndards europeus d’anticontaminació.

Vols conèixer totes les novetats de la nova gamma d’aquests vehicles? Vine als concessionaris de Remm Guitart i el nostre equip comercial s’encarregarà de presentar-te totes les novetats.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús