Gama Renault 2016 Hd 87544

Renault repeteix lideratge a Espanya el 2017

Renault ha liderat les vendes de turismes a Espanya per segon any consecutiu, amb 101.503 unitats comercialitzades per la seva excel·lent Xarxa de Concessionaris el 2017. La gamma Mégane, que ha ocupat la 3a posició final amb 32.131 unitats, i la gamma Clio, en 5è lloc amb 28.868, han estat les grans protagonistes per renovar el lideratge obtingut el 2016.

ZOE, el vehicle 100% elèctric zero emissions, ha signat, per la seva banda, el millor any de la seva història, amb 1.354 unitats comercialitzades al nostre país, refermant novament el seu lideratge en aquest nou segment de ràpida implantació.

El lideratge el 2017 s’estén també al perímetre de turismes més derivats, en aquest cas per tercer any consecutiu, on les vendes totals de Renault han arribat a les 128.418 unitats i un 9% de quota de mercat a Espanya.

Única marca a superar les 100.000 unitats

Renault ha assolit el lideratge del mercat espanyol de turismes a 2.017, per segon any consecutiu, amb un total de 101.503 unitats, sent l’única marca en superar la barrera de les 100.000.

Això ha estat possible gràcies a la gran acollida que han rebut les seves gammes tradicionalment emblemàtiques, com Mégane i Clio, però també a través de l’excel·lent comportament de la seva gamma de crossovers, presents en els segments de major creixement del mercat, així com de l’èxit creixent de la seva oferta de alta gamma.

D’aquesta manera, la gamma Mégane, fabricada a la factoria de Palència, ha obtingut un brillant resultat, pujant al tercer esglaó del pòdium absolut del mercat espanyol, amb 32.131 unitats i un 2,6% de quota de mercat. La gamma Clio, ha aportat així mateix resultats significatius, aconseguint la 5a posició absoluta amb 28.868 unitats i un 2,3% de penetració total.

L’èxit de tot l’any s’ha vist ratificat especialment durant el mes de desembre, on Mégane ha estat líder absolut del mercat i Clio ha estat 3r. Cal ressenyar que la segona plaça del mes de desembre ha estat ocupada per un altre model del Grup Renault, el Dacia Sandero, que, a nivell anual, ha ocupat, per 4t any consecutiu, el lideratge absolut del mercat espanyol en el canal de particulars.

Renault, al pòdium de nombrosos segments

Captur, el crossover compacte fabricat a Valladolid en exclusiva mundial, ha conquerit de nou la primera posició del seu segment, tant en el mercat total com en el de clients particulars, superant per primera vegada les 20.000 unitats anuals comercialitzades en un exercici a Espanya.

Clio també ha aconseguit bons resultats individuals en el seu segment, gràcies a l’excel·lent acollida del seu disseny sensual i juvenil, i s’ha enfilat a la 2a posició global, i 3a en el canal de particulars.

Mégane ha ocupat la 3a plaça en el seu segment de berlines mitjanes, mentre que Scénic s’ha enfilat fins a la 2a posició del de monovolums compactes, sens dubte a través de l’èxit de la seva versió Grand Scénic 7 places, un vehicle ideal per a famílies que uneix disseny, dinamisme, modularitat i funcionalitat.

El segment de crossover de mida mitjana ha comptat amb la presència de Kadjar, també exponent del “made in Spain”, qui, acompanyat per un altre model del Grup Renault, el Dacia Duster, ha aconseguit el lideratge pel Grup Renault, al canal de particulars, d’aquest important mercat en ple creixement, amb unes vendes conjuntes de 19.143 unitats i un 3% de penetració.

És també destacable el comportament de la completa oferta de Renault en el segment D, recentment llançat al mercat, compost per la berlina Talisman i la seva variant Sport Tourer, el S.U.V. Koleos i el monovolum crossover Espace, que han superat les 5.000 unitats comercialitzades al nostre país. Espace, individualment, a més, s’ha situat en 2a posició del seu segment en vendes totals, superant les 1.500 unitats.

Pel que fa als vehicles comercials, Renault també presenta molt bons resultats, amb els seus tres models en els pòdiums dels seus segments respectius. Kangoo és 2n al canal d’empreses de vehicles comercials lleugers i 3r en el seu mercat global, Trafic, líder en el canal d’empreses de furgons mitjans i 2n en el seu mercat global, i Màster, segon en el canal d’empreses de grans furgons. 

Èxit imparable de la gamma Z.E. 100% elèctrica

L’oferta Renault Z.E. 100% elèctrica ha rebut una excel·lent acollida per part de la clientela espanyola el 2017. S’ha situat, de nou, com a líder d’aquest mercat en plena expansió, amb un total de 1.760 unitats comercialitzades, incloent el quadricicle TWIZY, primer model 100% elèctric fabricat a Espanya a gran escala, en exclusiva mundial.

Les vendes del model ZOE s’han més que duplicat, creixent un 230% respecte a 2016, aconseguint 1.354 unitats, incloent a la seva versió “Societé”. Kangoo Z.E., per la seva banda, ha sumat 299 unitats, situant-se en 2a posició del mercat de vehicles comercials 100% elèctrics.

En paraules d’Iván Segal, director general de Renault Iberia, “l’èxit de la marca Renault a Espanya és fruit de l’intens treball dels nostres col·laboradors i de la nostra xarxa comercial per oferir al client productes bonics, innovadors, fiables i de qualitat, molts d’ ells “made in Spain”. Desitjo ressaltar dos grans resultats, per una banda, ser l’única marca a superar les 100.000 unitats i el 8% de penetració al nostre mercat i, d’altra, haver aconseguit el lideratge en turismes i derivats a Espanya per tercer any consecutiu “.

I afegeix, “estic particularment satisfet amb els resultats creixents de ZOE, exponent de la mobilitat sostenible a l’abast de tots, que protagonitzarà en 2018 el projecte Zity, un innovador sistema de car-sharing per a grans ciutats que acaba d’inaugurar-se a Madrid . “

Per a més informació de Renault i Dacia, entra a www.prensa.renault.es

Carlos Izquierdo (91 374 2277)

 

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús