Captura

Renault segueix amb la seva aposta per la conducció elèctrica, presenta el Nou Renault K-ZE

Al Saló de París 2018, un dels esdeveniments més importants del sector de l’automoció, Renault ha presentat un nou vehicle elèctric, un SUV que espera conquerir els carrers de la Xina i posteriorment d’Europa, gràcies a un preu reduït.

El nou Renault K-ZE és un SUV urbà i elèctric que destaca per unes llums d’estil afilat, uns protectors d’estil aribump i un doble sistema de càrrega. Aquesta tecnologia permet que el vehicle sigui compatible amb les preses de corrent domèstiques i les estacions de recàrrega públiques.

Tindrà una autonomia de 250 kilòmetres i comptarà amb equipaments de la més alta tecnologia. S’espera que el llançament sigui el 2019. D’aquesta manera, Renault segueix escrivint un nou capítol de l’estratègia ‘Drive the future’, i ho fa posant el focus al mercat xinès.

A Remm Guitart t’oferim tota la gamma elèctrica de vehicles Renault al millor preu. Vine als nostres tallers i podràs provar gratuïtament el Renault Zoe, amb 300 km d’autonomia real i una conducció excel·lent.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús