Desigualdad

Renault s’uneix a la lluita contra la desigualtat

Renault s’ha unit a una campanya coordinada per l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) en la qual participen altres grans companyies amb l’objectiu de lluitar contra les desigualtats. Fundada l’any 1961, l’OCDE pretén promoure polítiques que millorin el benestar econòmic i social dels ciutadans.

 

Renault es compromet amb aquesta campanya, que rep el nom de Business for Inclusive Growth (Negocis per un Creixement Inclusiu), a intensificar les seves accions en favor al progrés dels drets humans, la implantació d’entorns de treball integradors i el reforç de la inclusió en els seus ecosistemes interns i externs.

 

El passat cap de setmana la iniciativa es va posar en marxa després de la Cimera del G7. El grup conformat per Alemanya, el Canadà, els Estats Units, França, Itàlia, el Japó i Regne Unit impulsarà la igualtat d’oportunitats, les solucions a les disparitats regionals i les discriminacions de gènere.

 

Les grans companyies que formen part d’aquesta campanya, en total 35, han establert tres eixos principals per a la seva estratègia: el compromís ferm de les empreses amb la lluita contra les desigualtats; una plataforma que permeti desenvolupar nous models empresarials integradors en col·laboració amb els sectors públics i privats; i un fòrum que permeti el finançament del creixement inclusiu a través de mecanismes innovadors.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús