5

Renault: un perfecte equilibri entre potència i respecte mediambiental

Amb el llançament de la denominació Renault Eco², Renault va anunciar públicament el seu compromís amb el respecte al medi ambient i és el primer constructor amb una oferta de vehicles ecològics i econòmics. Ecològics pels seus resultats mesurables en totes les etapes del cicle de vida. Econòmics en termes de consum de carburant i d’ofertes tecnològiques assequibles per als clients dels concessionaris Remm Guitart.

Es considera que un vehicle és Renault Eco² si compleix simultàniament tres criteris. El primer és si les seves emissions de CO2 són inferiors a 140g/km, o és un vehicle flexible que funciona amb bioetanol I85 o amb biodièsel B30 (flotes). El segon criteri és si la seva fabricació es duu a terme en una planta industrial amb la certificació ISO 14001. I el tercer criteri és valoritzable al 95% al final de la seva vida útil i inclou almenys un 5% de plàstic reciclat en la massa total de plàstic utilitzat en el vehicle.

Amb el llançament de la denominació Renault Eco², Renault demostra el seu compromís, adoptat ja des de fa diversos anys, per reduir considerablement els impactes ambientals en tot el cicle de vida del vehicle. Renault confirma que la resposta als grans desafiaments ecològics passa per progressos tecnològics generalitzables al major nombre de vehicles i assequibles per als clients. D’aquesta manera, Renault es desmarca dels seus competidors pels seus resultats, especialment en matèria de soroll o de reciclatge.

Tot aquest compromís per res va en contra de construir vehicles amb gran potència. Solament que el consum i les emissions passen a ser una prioritat de l’enginyeria de Renault. No dubteu a venir als concessionaris Remm Guitart per comprovar aquest compromís ecològic en equilibri amb unes grans prestacions dels vehicles Renault.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús