REMM ZOE FB Shared CAT

NOU RENAULT ZOE RENTING A PARTICULAR PER 335€/MES*

Aquest mes, aconsegueix el teu nou Renault ZOE en la modalitat de renting a particular per 335€/mes, sense entrada i amb assegurança auto a tot risc sense franquícia*. A més a més, gaudeix d’un Renault Tèrmic gratuït durant 15 dies a l’any els primers dos anys**. 

 

El nou Renault ZOE és un cotxe 100% elèctric de 0 emissions, amb un disseny modern i equipat amb l’última tecnologia. Un vehicle amb fins a 390km d’autonomia WLTP que et permetrà circular sense preocupacions tant per ciutat com per carretera, sense soroll ni vibracions.

 

Qui no vol el nou Renault ZOE? Ara, conduir un cotxe elèctric és més fàcil que mai!

Informa’t d’aquesta promoció al  telèfon 610 591 790 o escriu un correu a  leadsremm@remmguitart.com

 

 

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

 

* Oferta de renting vàlida de l’1 al 30 de Novembre 2020 per un Nou Renault ZOE Life 80 kW R110 Bateria 40kWh amb lliurament d’un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Quota amb IVA calculada a 48 mesos/40.000 kms. 48 quotes mensuals de 335€ (IVA incl.). Sense entrada. Disponible per a altres terminis i quilometratges. L’oferta inclou: despeses de matriculació, lloguer, manteniment, vehicle de substitució, assegurança auto a tot risc sense franquícia, impostos successius, assistència en carretera, gestió de multes i ajuda de el pla MOVES II, que pot no estar disponible en el teu comunitat autònoma. Ajuda per als particulars que tinguin dret a beneficiar-se de el Pla MOVES II d’acord amb el RD 569/2020. Consulta les condicions del Pla MOVES II aquí. Les imatges publicitades podrien no coincidir amb el model en promoció. Quotes per a Península i Balears. Consulta les quotes per a Canàries al teu concessionari més proper. Comercialitzat per Overlease, S.A. empresa pertanyent a RCI Banque S.A, Sucursal a Espanya, amb domicili a l’Avinguda d’Europa 1, 28108 Alcobendas (Madrid) i NIF A- A78974573. Penalització per cancel·lació anticipada segons condicions del contracte.

 

** Regal de 2 anys select N drive amb Inter Partner Assistance SA Sucursal a Espanya, regalat per RECSA, que inclou 15 dies a l’any d’ús d’un vehicle tèrmic amb un preavís mínim de 7 dies per part de client. Per realitzar la reserva el client haurà de contactar amb el número de telèfon que es facilitarà en els termes i condicions del producte.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús