Renova El Teu Kit De Distribució Amb Fins A 120€ De Descompte

Renova el teu kit de distribució amb fins a 120€ de descompte*

Corretja de distribució, corrioles, tensors i caragols. Aquests són els elements que formen el kit de distribució. Si vols que el motor del teu cotxe funcioni sense cap mena de problema, garantir el funcionament del sistema de distribució o que es reguli adequadament l’entrada i la sortida de gasos dins del cilindre, és imprescindible que el kit de distribució estigui en bon estat.

 

I com sabem que necessitem canviar-ho o està en perfectes condicions? Les visites periòdiques al taller ens asseguren tenir coneixement de l’estat real del vehicle pe abordar o no les operacions pertinents per a un bon manteniment del sistema de distribució.

 

Fins al 30 d’abril tens activa una promoció exclusiva per garantir la seguretat i el bon estat del teu cotxe: canvia el teu kit de distribució amb un descompte de fins a 120€*. La deixaràs escapar? Visita el teu taller de confiança!

 

*Promoció vàlida des del 3 de febrer fins al 30 d’abril de 2020. Descompte de 80€ impostos inclosos per als vehicles Renault o Dacia que canviïn el kit de distribució de peça d’origen, o corretja d’accessoris més bomba d’aigua de peça d’origen en els vehicles de cadena. Descompte de 120€ impostos inclosos per als vehicles Renault o Dacia que canviïn el kit de distribució més la bomba d’aigua de peça d’origen. Consulta la resta de condicions en el teu taller habitual.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús