Shared FB TRAFIC FURGON CAT

Renova el teu vehicle comercial amb una Trafic Furgón al 0% TAE

Ets autònom o treballes per a una petita o mitjana empresa i condueixes cada dia un vehicle a la feina? A Remm Guitart t’oferim renovar-lo amb una Trafic Furgón, que pot ser teva amb al 0% TAE*.

En la capacitat de càrrega, l’habitacle o el seu comportament a la carretera, la Trafic Furgón t’aporta les solucions més innovadores per simplificar el dia a dia de la teva vida professional. T’oferim una àmplia gama d’equipaments i accessoris per facilitar la càrrega i fer més segur el transport. A més, la Trafic ha estat dissenyada per facilitar les transformacions i adaptar-se a les necessitats de l’activitat professional com ara el transport de mercaderies, la construcció, el transport de passatgers o l’assistència mèdica.

Vine als concessionaris de Remm Guitart i comprova les seves prestacions!

0% TAE*
*Oferta RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya finançant per leasing, aplicable a petites i mitjanes empreses (quedant-ne expressament excloses les empreses flotistes) que comprin un Vehicle Comercial Renault finançant amb BOX2 i entreguin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Tipus Nominal 0%, Comissió d’obertura 0%. Import mínim a finançar 6.000€. Import màxim a finançar en leasing al 0% TAE: 10.000€. Import restant al comptat. Serveis opcionals. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 36 meses. Vàlida fins el 31/10/2019. Incompatible amb altres accions financeres.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús