Remm Furgon

Renova el teu vehicle comercial amb una Trafic Furgón des de 431€ al mes

Ets autònom o treballes per a una petita o mitjana empresa i condueixes cada dia un vehicle a la feina? A Remm Guitart t’oferim renovar-lo amb una Trafic Furgón, que pot ser teva des de 431€ al mes*. Emporta-te-la sense entrada, amb assegurança auto a tot risc i molt més amb el servei Overlease by Renault, una opció de finançament pensada específicament per a autònoms, empreses i professionals que disposin de flotes de vehicles.

 

En la capacitat de càrrega, l’habitacle o el seu comportament a la carretera, la Trafic Furgón t’aporta les solucions més innovadores per simplificar el dia a dia de la teva vida professional. T’oferim una àmplia gama d’equipaments i accessoris per facilitar la càrrega i fer més segur el transport. A més, la Trafic ha estat dissenyada per facilitar les transformacions i adaptar-se a les necessitats de l’activitat professional com ara el transport de mercaderies, la construcció, el transport de passatgers o l’assistència mèdica.

 

Vine als concessionaris de Remm Guitart i comprova les seves prestacions!

 

*Quotes de renting sense IVA calculades a 48 mesos / 120.000 km. Inclou despeses de matriculació, lloguer, manteniment, 12 pneumàtics, assegurança auto a tot risc, vehicle de substitució, impostos successius, ITV, assistència en carretera i gestió de multes. Les imatges publicitàries poden no coincidir amb el model en promoció. Promoció vàlida fins al 31/08/2019. Oferta vàlida per a Península i Balears.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús