Shared FB Vehiculos Comerciales CAT

RENOVA EL TEU VEHICLE COMERCIAL RENAULT DES DE 8.400€

Ets autònom o treballes per a una petita o mitjana empresa i condueixes cada dia un vehicle a la feina? Ara a Remm Guitart pots renovar-lo al millor preu. Aquest mes de juny t’oferim la gamma de vehicles comercials de Renault a partir de 8.400€*!

 

Amb aquesta promoció pots aprofitar els millors preus per estrenar qualsevol dels models de la gamma comercial Renault: Kangoo Furgó, Tràfic Furgó, Master Combi, Master Furgó, Master Caixa Oberta i Master Isoterm.

 

Vine als concessionaris Remm Guitart i descobreix la gamma perfecta per a tots els professionals!

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

 

* Oferta vàlida a la Península i Balears per a autònoms i petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistes i clients particulars), que realitzin una comanda d’un Renault Kangoo Furgó Professional Compact dCi 55 kW (75 CV) de l’1 al 30 de juny 2019 finançant en el mes amb Business & Go de RCI Banque SA sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou promocions ofertes per RECSA. Impostos i transport no inclòs. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres.

 

Models visualitzats: Kangoo Furgó Professional dCi 75 amb doble porta i pintura metal·litzada 9.800€; Trafic Furgó 27 L1H1 dCi 70kW (95cv), doble porta lateral, pintura metal·litzada i fars antiboira 13.450€; i Màster Furgó T L2H2 3300 dCi 81 kW (110 CV) amb pintura metal·litzada i fars antiboira 15.800€; Kangoo Z.E Flexi 13.950€. No inclou el lloguer de la bateria, que s’haurà de formalitzar amb OVERLEASE segons condicions i preus establerts. Inclouen promocions ofertes per RECSA. Impostos i transport no inclosos.

 

Llandes i embellidors complets de roda no disponibles a Espanya per a les carrosseries furgó.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús