Shared FB Vehiculos Comerciales CAT

RENOVA EL TEU VEHICLE COMERCIAL RENAULT DES DE NOMÉS 8.200€

Ets autònom o treballes per una petita o mitjana empresa i condueixes cada dia un vehicle a la feina? Ara a Remm Guitart pots renovar-lo al millor preu. Aquest mes d’abril t’oferim la gamma de vehicles comercials de Renault a partir de 8.200€*!

 

Amb aquesta promoció pots aprofitar els millors preus per a estrenar qualsevol dels models de la gamma comercial Renault: Kangoo Furgó, Trafic Furgó, Master Combi, Master Furgó, Master Caixa Oberta i Master Isotermo.

 

Vine als concessionaris de Remm Guitart!

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

*Oferta vàlida a la Península i Balears per a autònoms i petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistes i clients particulars), que realitzin una comanda d’un vehicle comercial Renault de l’1 al 30 d’abril 2019 finançant en el mes amb Preference de RCI Banque SA sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou promocions ofertes per RECSA. Impostos i transport no inclòs. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús