Desktop Cat

Renova el teu vehicle professional Renault des de només 8.200€

Ets autònom o treballes per una petita o mitjana empresa i condueixes cada dia un vehicle a la feina? Ara a Remm Guitart pots renovar-lo al millor preu. Només aquest mes de març t’oferim la gamma de vehicles professionals de Renault a partir de 8.200€*!

En el mes del professional pots estrenar una Kangoo Furgó combinant potència i sobrietat, una Kangoo ZE 100% elèctrica, una Trafic Furgó per transportar còmodament fins a 9 persones o una versàtil Master Furgó que s’adapta a totes les necessitats.

Vine als concessionaris de Remm Guitart i descobreix tots els avantatges del mes del professional!

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

*Oferta vàlida a Península i Balears per a autònoms i petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistes i clients particulars), que facin una comanda d’un Renault Kangoo Furgó Professional Compact dCi 55 kW (75 CV) finançant amb RCI Banque SA Sucursal a Espanya, vàlid de l’1 al 31 de març de 2019. Inclou promocions ofertes per RECSA. Impostos i transport no inclosos. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres.

Models visualitzats: Kangoo Furgó Professional dCi 55 kW (75 CV) amb doble porta i pintura metal·litzada 9.700€; Trafic Furgó 27 L1H1 dCi 70kW (95CV), doble porta lateral, pintura metal·litzada i fars antiboira 13.500€; i Master Furgó T L2H2 3300 dCi 81 kW (110 CV) amb pintura metal·litzada i fars antiboira 15.500€; Renault Kangoo ZE Maxi 2 Places Flexi amb pintura metal·litzada. PVP Impostos i transport no inclosos. Inclou promocions ofertes per RECSA: 17.690€. Inclouen promociones ofertes per RECSA. Impostos i transport no inclosos.

Llandes i embellidors complets de roda no disponibles a Espanya per a les carrosseries furgó.

El model visualitzat de Kangoo Combi i el model visualitzat de Kangoo ZE poden no correspondre amb l’oferta comercial a Espanya.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús