Remm Cat 02 08

Renova els teus vehicles professionals amb l’oferta exclusiva de REMM GUITART

A REMM GUITART sabem l’important que són per a la teva empresa els teus vehicles professionals: necessites que compleixin la seva funció a la perfecció i que no et donin absolutament cap problema.

Per aquest motiu, llancem una oferta exclusiva perquè renovis al millor preu els vehicles de la teva empresa: a canvi del teu antic vehicle de qualsevol marca, pots adquirir el Renault Kangoo Isotèrmic per 12.400 €* i el Renault Trafic Isotèrmic per 18.100 €**.

Aprofita aquesta ocasió per deixar enrere els inconvenients d’una flota de vehicles envellida i beneficia’t d’un transport preparat, còmode i eficient per al dia a dia de la teva empresa.

T’esperem als nostres concessionaris a Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Martorell, Igualada, Esparreguera i Molins de Rei.

 

 

*Oferta exclusiva REMM Guitart vàlida per a vehicles finançant amb Business & Go amb RCI Banque S.A Sucursal a Espanya aplicable a petites i mitjanes empreses que adquireixin un vehicle comercial i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima de 36 mesos. Descompte de societats i autònoms ja aplicat.  Vàlida fins al 31/11/209. Incompatible amb altres accions, ofertes o promocions. IVA no inclòs. Models visualitzats no coincideixen amb l’oferta publicada. Gamma KANGOO: consum mixt WLTP (l/100km) des de 5,3 a 5,7. Emissions WLTP CO2 (g/km) des de 140 fins a 148. Emissions NEDC CO2 (g/km) des de 117 fins a 125.

**Oferta exclusiva REMM Guitart vàlida per a vehicles finançant amb Business & Go amb RCI Banque S.A Sucursal a Espanya aplicable a petites i mitjanes empreses que adquireixin un vehicle comercial i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima de 36 mesos. Descompte de societats i autònoms ja aplicat.  Vàlida fins al 31/11/209. Incompatible amb altres accions, ofertes o promocions. IVA no inclòs. Models visualitzats no coincideixen amb l’oferta publicada. Gamma TRAFIC: consum mixt WLTP (l/100km) des de 7 a 7,3. Emissions WLTP CO2 (g/km) des de 184 fins a 191. Emissions NEDC CO2 (g/km) des de 155 fins a 178.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús