REMM Continental FB Shared CAT

Reserva el teu xec-combustible ara i canvia els teus pneumàtics després

Ha arribat el moment de tornar-nos a moure. Per això, des de REMM GUITART com a taller adherit a la nova promoció de Continental, te la volem donar a conèixer. Tant si necessites cambiar de pneumàtics de forma immediata com si ho has de fer més endavant, registra la teva compra o futura compra ara* i obtindràs un xec-combustible de regal. A més a més, si el teu registre és dels 3.000 primers, obtindràs un rentat gratuït**. 

Aquesta promoció és vàlida del 20 de maig al 15 de juliol o fins esgotar existències. En cas de registrar la futura compra, se us donarà un codi que haureu d’utilitzar quan feu la compra dels pneumàtics a qualsevol dels tallers REMM GUITART. El xec-combustible s’activarà després de la compra dels pneumàtics. També serà aleshores quan podreu sol·licitar el vostre rentat gratuït, si heu estat dels primers 3.000 en registrar-vos.

 

 

*Registra la teva futura compra de pneumàtics Continental i aconsegueix un xec-regal que es farà efectiu després de la compra dels teus pneumàtics als tallers adherits a la promoció, del 20 de maig al 15 de juliol de 2020 o fins esgotar existències.

**Per als 3.000 primers registres realitzats abans del 20 de juny de 2020.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús