REMM Castrol FB Shared CAT

Revisió amb oli Renault Castrol des de 28€/mes

Fins el 31 d’agost, fes la teva revisió amb oli Renault Castrol finançant-la des de 28€/mes al 0% TAE*. T’esperem a Remm Guitart, el teu concessionari de confiança a Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. 

 

Com és el finançament de les teves operacions de taller sense interessos?

  • Podràs finançar totes les operacions de taller en 6 mesos amb 0% TAE *, amb imports entre 120€ i 2.500€.
  • Només necessitaràs el DNI, la teva nòmina en el cas que el pressupost sigui superior a 1.000€, i compte bancari on domiciliar el pagament.
  • La tramitació de la sol·licitud es realitzarà en 10 minuts.
  • Aprovada, cada mes rebràs la quota del teu finançament en el compte que ens vas indicar al contractar el producte.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

* Finançament disponible a la Xarxa Renault adherida a aquesta promoció i subjecta al seu estudi i acceptació per part de NCG Banco Serveis Financers, E.F.C., S.A TIN: 0%. TAE: 0%. Finançament a 6 mesos. Interessos a càrrec de Renault Espanya Comercial S.A. Import mínim a finançar 120€ i màxim 2.500€. Revisió servei B, canvi d’oli i filtre i revisió dels punts de control, per 28€/mes. Exemple de finançament per a Renault Clio IV, Megane IV i Kadjar DCi any 2015 i anteriors. Per altres models i versions consulta la teva quota. Import i PVP: 168€. Preu total a terminis: 168€. Import total degut: 168€. Oferta vàlida per a particulars i autònoms fins al 31/08/2021.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús