IMG 4636

Seguim amb la ruta per Europa

Tot i les dificultats del dia anterior, el Renault Zoe surt de l’Ikea en direcció a Lió, on arriba a les 17 hores, carregant el cotxe en un punt de càrrega ràpida (20€ per 2h de càrrega). Però els problemes comencen un altre cop en arribar a la ciutat francesa. Després de no localitzar el primer punt de càrrega es dirigeixen al segon, al Port de Lió, però al ser dissabte el port està tancat i no s’hi pot accedir.

Amb sols 34km d’autonomia s’acosten a un Carrefour i després a una estació de metro, on tot i haver-hi un carregador no són del tipus necessaris pel Zoe (Mennekes Type 2). Decideixen passar la nit en un hotel de la ciutat i carregar amb un endoll normal. Però amb tan mala sort que a mitjanit es desconnecta i en llevar-se la càrrega del cotxe és tan sols del 38%. Dia perdut a Lió que s’agreuja al veure que en tornar a l’habitació han saltat els ploms. Finalment a les 4 de la matinada surten en direcció a Ginebra i Munich.

A les 6 del matí arriben a Ginebra, on amb un SMS es pot iniciar la càrrega i poden sortir en direcció Munich. Paren per carregar al poble de Soleura on proven amb diferents carregadors de l’empresa AEK, però cap funcionava amb càrrega ocasional. Finalment, es dirigeixen a la seu central d’AEK, on coneixen a Peter, el responsable de gestió de carregadors Mennekes al territori. En coneixer la història decideix acompanyar-los a un punt de càrrega i provar de connectar el carregador. No funciona amb la targeta ocasional, pel que finalment decideix convidar-los a dues hores de càrrega ràpida. Ja són les 6 de la tarda, pel que decideixen dormir a Soleura.

Cada repte és una satisfacció poder superar-lo!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús