REMM Abiertos FB Shared CAT

Seguim oberts, malgrat les noves restriccions

Davant el darrer anunci decretat pel Govern de la Generalitat sobre les noves restriccions i mesures de confinament, us informem que el nostre sector pot mantenir la seva activitat. Remm Guitart com a concessionari Renault i Dacia forma part del grup excepcional d’empreses que preveu el Govern de la Generalitat. Les restriccions, de moment, tindran una duració de 10 dies i entraran en vigor el proper dijous 7 de gener. 

 

Respecte a l’obertura de concessionaris el DOGC especifica el següent:

Els concessionaris d’automòbils poden romandre oberts sigui quina sigui la seva superfície, i amb les mesures establertes d’higiene i de seguretat establertes en el pla sectorial de comerç aprovat pels òrgans de Govern del Pla d’actuació del PROCICAT, per la seva consideració d’establiments comercials dedicats a la venda de productes essencials relacionats a l’annex 2 del Decret llei 27/2020, de 13 de juliol, de modificació de la Llei 18/2009, de 22 d’octubre, de salut pública, i d’adopció de mesures urgents per fer front al risc de brots de la COVID-19. Els concessionaris d’automòbils poden obrir al públic dissabtes i diumenges. Així figura en el punt 9è de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Remm Guitart, concessionari protegit davant la COVID-19

Fa unes setmanes, a mitjans del mes de desembre anunciavem la renovació del segell “Concesionario protegido frente al COVID-19” emès per FACONAUTO. Un distintiu que s’entrega a aquells concessionaris que han acreditat el compliment del Protocol de Protecció i Prevenció Laboral específic del sector, acordat entre ANFAC, SERNAUTO, FACONAUTO, UGT i CCOO amb la supervisió del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i l’aprovació del Ministeri de Sanitat. I contempla passar tot un procés de formació, validació i verificació, amb la voluntat de donar confiança i seguretat a clients i treballadors.

Totes les delegacions Remm Guitart, per tant, compten amb aquest segell i a més a més, des de l’inici de la pandèmia es van implantar tot un seguit de mesures complementàries com la doble desinfecció (química + ozó) que s’aplica de forma gratuïta a tots aquells vehicles que són atesos al taller o l’establiment d’un protocol específic per portar el vehicle al taller.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús