Previsions CAT

SIGUES PREVISOR, COMPROVA QUE EL TEU VEHICLE FUNCIONA BÉ I EVITA SORPRESES

Després de molts dies d’aturada, el teu vehicle s’ha pogut ressentir, per això et recomanem realitzar unes senzilles accions des de casa per comprovar que funciona correctament:

 1. Engega el vehicle: si al posar-lo en marxa, el motor no para d’estossegar, no el forcis. Repetir la maniobra, no li farà bé. Poden donar-se 2 escenaris: haver de revifar la bateria amb un arrancador o haver de canviar la pila. En qualsevol d’aquests casos, et recomanem contactar amb el teu taller REMM GUITART de referència.
  Si el cotxe s’engega correctament, pots continuar amb la revisió:
 2. Revisa els indicadors del tablier: mira que tots els sistemes funcionen adequadament.
 3. Comprova els frens: trepitja diverses vegades el pedal corresponent i observa si retorna de manera natural a la seva posició. És una forma de verificar que tot el circuit per on circula el líquid de frens tingui la fluïdesa adequada i no s’hagin fet bombolles d’aire.
 4. Reactiva el fre de mà: si el teu cotxe encara compta amb fre de mà manual, caldrà que el treguis i posis de tres o quatre vegades. D’aquesta manera s’espolsarà l’òxid que s’hagi pogut formar al cable responsable.
 5. Comprova que clàxon, llums, intermitents i parabrises funcionen correctament.
 6. Revisa oli i líquids: verifica que estiguin al nivell recomanat. En cas de necessitar-ho, afegeix el volum que calgui. Mantenir l’oli a nivell i en condicions és essencial per allargar la vida del vehicle i evitar avaries greus al motor.
 7. Alerta amb el filtre de partícules en vehicles dièsel: després d’una llarga aturada és habitual que al posar-lo en marxa s’activi la llum d’alerta del filtre de partícules (els que en porten). Té fàcil solució: circular amb el motor més alt de voltes del que seria habitual durant uns km, sempre que ja estigui prou calent, o fer una tirada més llarga per a que es vagin cremant les partícules acumulades.
 8. Comprova visualment l’estat i la pressió dels pneumàtics, així com l’estat de la roda de recanvi si en portes.
 9. Comprova el funcionament del ventilador intern, l’aire condicionat o el climatizador: amb el cotxe engegat, deixa correr l’aire abans d’ajustar la temperatura. Deixa’l circular una estona amb les finestres baixades per a que no s’acumulin les impureses que hi pogués haver. A tot això, recorda que per optimitzar el consum del vehicle és sempre millor portar les finestres tancades per raons d’aerodinàmica.

 
Ara és un bon moment per fer aquesta senzilla revisió i anticipar-te. Tingues present que aviat començarà a augmentar la mobilitat. És molt probable que molts conductors que han tingut el cotxe aturat durant molts de dies tinguin problemes relacionats amb l’aturada.
 
Des de REMM GUITART estem al teu costat per cuidar del teu vehicle, per això qualsevol cosa estranya que notis, no ho dubtis, contacta amb nosaltres.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús