Remm Sorteo SK8 FB Shared CAT

Porta el teu cotxe als tallers de Remm Guitart i entra en el sorteig d’un patinet elèctric

Als tallers de Remm Guitart posem a la teva disposició tots els serveis que necessites per mantenir el teu cotxe en perfecte estat.

 

Et reparem els cops i esgarrapades de la planxa i la carrosseria. També t’oferim recanvis i accessoris i serveis de mecànica, pintura i de manteniment i desgast. A més, amb Renault Minuto, realitzem les operacions de revisió i manteniment més senzilles i freqüents: revisions, canvi d’oli i filtre, substitució de filtre d’aire i d’habitacle, bugies, bateries, silenciosos, canvi de pneumàtics, amortidors i pastilles i discos de fre. I tot això amb la màxima fiabilitat, amb el mínim temps i amb peces Renault.

 

Venir als tallers de Remm Guitart té premi! Si ens portes el teu cotxe i contestes a l’enquesta de qualitat entraràs al sorteig d’un patinet elèctric. T’esperem!

 

 

 

Bases Promoció Enquesta de Qualitat

  1. Objectiu promoció: Animar als clients de REMM GUITART a participar en l’enquesta de qualitat mecànic, a través del qüestionari enviat a l’e-mail dels clients que han passat per taller en els últims dies i que és enviada per l’empresa TNS en nom de el grup Renault.
  2. Operativa de la promoció: els clients que contestin l’enquesta dins del termini establert (abans de 15 dies després de rebre la invitació) queden registrats de manera única i personalitzada en el llistat d’enquestes del mes. No podran participar els clients que no contestin dins del termini ni tampoc els que en l’última pregunta del qüestionari indiquin que no autoritzen vincular el seu nom amb les respostes, ja que a el fer-ho així, les seves dades queden esborrades i no és possible incloure’ls en el llistat d’enquestes.
  3. Un cop recopilat el llistat d’enquestes del mes, que REMM GUITART obté mensualment de manera externa en format Excel a través del portal de qualitat de l’empresa TNS, i filtrades les enquestes sense client identificat, la posició de cada client en aquest llistat es considera el seu número de participació en el sorteig i serà assignada de manera aleatòria, assignant el nº 0 a el primer client que aparegui en el llistat i donant números correlatius als següents. REMM GUITART posarà a disposició dels clients el llistat perquè es pugui comprovar la transparència en l’assignació de participacions. Per requisits de la llei de protecció de dades, la consulta a aquest llistat s’ha de fer físicament a les nostres oficines, prèvia petició.
  4. Bimestralment s’atorgarà com a premi un patinet elèctric entre tots els clients participants que apareixen al llistat. Els premis seran comunicats a través de les xarxes socials o pàgina web de REMM GUITART.
  5. Per determinar el número premiat es prendrà com a referència el número premiat en el sorteig de l’ONCE del dia 28 del mes posterior al període bimestral objecte del sorteig. Per exemple, per a visites del mes d’octubre i novembre de 2020, es pren com a referència el sorteig del dia 28 de desembre de 2020.
  6. Data d’inici: entraran en el sorteig els clients amb treballs realitzats a partir de l’1 d’octubre de 2020. El primer sorteig es realitzarà el 28/12/2020 i inclourà tots els clients amb treballs realitzats entre l’1 d’octubre i el 30 de novembre de 2020 i que hagin contestat el qüestionari de qualitat. Es realitzarà un sorteig bimestral també per als clients dels mesos de desembre i gener, de manera anàloga.
  7. El premi s’atorgarà al número de participació que coincideixi amb l’última xifra del número premiat al sorteig.
  8. Un cop definit el client premiat, REMM GUITART es posarà en contacte en un termini inferior a una setmana a través de l’e-mail/telèfon facilitat per comunicar l’obtenció del premi i acordar el seu lliurament.
  9. Publicitat: REMM GUITART podrà comunicar a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i la pàgina web www.remmguitart.com el lliurament dels premis, podent acompanyar la informació d’una fotografia de el moment del lliurament. Serà condició necessària per al lliurament del premi que l’agraciat accepti la publicació del lliurament per aquests mitjans. En cas de negativa, REMM GUITART es reserva el dret d’anul·lar el lliurament del premi, que passaria a la següent participació de la llista.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús