Shared Remm Guitart Sept 15 01

No et perdis l’oferta Renault Selection d’aquest setembre

Aprofita aquest setembre i estrena vehicle al millor preu. T’oferim una selecció dels millors cotxes d’ocasió que disposem.

  • El nou Talisman ZEN DCI 130CV. Matriculat el febrer de 2017, te’l pots endurper només 19.000 €. Es tracta d’un vehicle amb 11.000 km. A més et regalem la roda de recanvi i el Pack Technology. En el següent vídeo podràs veure la tecnologia amb la qual s’equipa aquest model.
  • També pots aconseguir un Espace ZEN DCI 160CVper només 25.850 €. El vehicle compta amb 34.000 kilòmetres i incorpora el Pack Sun. L’últim model de l’emblemàtic monovolum també incorpora un gran ventall de tecnologies multimèdia.

  • Si el que t’interessa és un SUV, també t’oferim un Renault Koleos amb acabat INTENS dCI 175 CV per només 27.600 €. El seu estil potent, el seu aspecte frontal replet de personalitat, els seus amplis seients, les seves línies estilitzades i la seva signatura lluminosa Full LED atreuen totes les mirades. Consulta totes les innovacions tecnològiques que introdueix.
  • Per últim també oferim el Renault Talisman Grand Tour, amb un habitacle més gran que el Renault Talsiman, una berlina de disseny i proporcions equilibrades. Te’l pots endur per només 24.850 €, amb el nivell d’acabat ZEN.

Vine als concessionaris de Remm Guitart i descobreix la millor selecció de vehicles d’ocasió.

*Ofertes vàlides fins al 30/09/2018 o fi d’existències a Renault Remm Guitart finançant amb RCI Banque Sucursal a Espanya un mínim de 5.000€ a través de promoció de descompte per a Vehicles d’Ocasió d’entre 0 i 18 mesos d’antiguitat. Permanència mínima de 24 mesos. Descompte ofert per RECSA i Renault RemmGuitart. Incompatible amb altres ofertes financeres. Consulta condicions en la concessió.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús