Captura

Tallers Remm Guitart: màxima garantia i fiabilitat al millor preu

A Remm Guitart posem a la teva disposició tots els serveis que pots necessitar des de el moment que decideixes comprar un vehicle fins al seu posterior manteniment. Tot això és possible, gràcies al fet que comptem amb un equip humà i tecnològic excel·lent. A Remm Guitart donem importància a la garantia de qualitat i gestió ambiental, per això, disposem del certificat en els processos de reparació en la norma ISO 9001 de qualitat i la 14001 de medi ambient atorgat per AENOR.

Tenim un servei dins del taller especialitzat en la reparació de cops i esgarrapades que han afectat la planxa i carrosseria. A més, si els danys són petits en menys de 24 h tindràs arreglat el teu vehicle. T’oferim els estris d’última tecnologia, materials i pintura homologats per Renault que permeten mantenir la garantia anticorrosió del teu vehicle com el primer dia.  A més estem en conveni amb les companyies d’assegurances més importants, facilitant-li així els seus tràmits i millorant el termini de reparació.

Als tallers Remm Guitart trobaràs totes les peces originals per al teu Renault, disponibilitat d’estoc de recanvis de manteniment de la marca Motrio per a vehicles d’altres marques garantides per 1 any i els accessoris específics per a cada model, pràctics i indispensables. Els trobaràs a les botigues de recanvis dels nostres centres.

Remm Guitart t’ofereix tot un equip de professionals experts en manteniment i mecànica incidental, amb programes de formació contínua, equips de diagnòstic d’última tecnologia i en contacte directe amb els serveis tècnics del fabricant. D’aquesta manera podem donar solució a qualsevol incidència mecànica que pugui tenir el seu vehicle.

Realitzem les operacions de revisió i manteniment més senzilles i freqüents: revisions, canvi d’oli i filtre, substitució de filtre d’aire i d’habitacle, bugies, bateries, silenciosos, canvi de pneumàtics, amortidors, pastilles i discs de fre. I tot això amb la màxima fiabilitat, temps rècord i amb peces Renault. A més, tots els preus inclouen peces, mà d’obra i IVA. A més, totes les operacions comprenen la revisió gratuïta de 14 punts de control visual. Màxima fiabilitat en un temps rècord.

I no t’oblidis de l’acurat servei de cotxe de substitució i d’assistència en carretera.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús