Shared Candelera RenaultCaptur

T’esperem amb motiu de la Fira de la Candelera! Promocions, sortejos i presentació del Nou Renault CAPTUR

El pròxim 31 de gener i 1 i 2 de febrer se celebra a Molins de Rei la Fira de la Candelera que celebra enguany la seva 169a edició. Es tracta d’un esdeveniment multisectorial de referència al país durant el primer cap de setmana del mes de febrer que compta amb espais firals de diferents àmbits: natura, gastronomia, empresa, cultura i ciutat.

 

REMM GUITART hi serà amb tot un món de sorpreses i oportunitats úniques per als visitants. Per exemple, els assistents a la Fira tindran la possibilitat de reservar cita per provar el Nou Renault CAPTUR la segona setmana de febrer, a més a més de gaudir de totes les promocions de REMM GUITART.

 

A continuació, detallem el programa que es desenvoluparà amb motiu d’aquest esdeveniment únic:

Fira de la Candelera: programa dissabte 1 de febrer a REMM GUITART

11:30h – Presentació del Nou Renault CAPTUR i projecció audiovisual

 

11:35h – Xavier Mas, CEO de REMM GUITART, i Xavier Ezquerro, Director de Vendes de REMM GUITART, presentaran les noves característiques del cotxe i donaran la benvinguda a la Fira de la Candelera.

 

També, explicaran les promocions disponibles per als visitants i el procediment per agendar cita per provar el Nou Renault CAPTUR la primera setmana de febrer.

 

11:40h – Càtering i sorteig de merchandising de Renault, altaveus, tauletes electròniques, etc.

 

Aprofita aquesta cita per gaudir de les millors promocions, participar en el sorteig de regals únics i conèixer el Nou Renault CAPTUR, un cotxe que t’enamorarà a primera vista!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús