REMM Moves II FB Shared CAT

Ampliació del Pla Moves II: ajudes per a la compra de vehicles amb etiqueta zero

El Pla Moves II va arribar l’any passat per incentivar la compra de cotxes elèctrics i híbrids endollables. Mentre que el Pla Renove no va acabar de quallar i es va quedar una part del pressupost sense adjudicar, aquests ajuts per a vehicles amb etiqueta ZERO van tenir una millor acollida. Recentment s’ha anunciat una ampliació de 20 milions d’euros que aniran destinats només a aquelles comunitats autònomes que van esgotar el pressupost que tenien assignat íntegrament.

 

L’ampliació es repartirà entre cinc comunitats autònomes de forma proporcional i arribarà a un total de 20 milions d’euros. Entre les comunitats beneficiàries es troba Catalunya, que rebrà una ampliació de 5 milions d’euros que se sumaran als 16 milions de pressupost inicial. Les ajudes es repartiran de la mateixa manera que s’havia estat fent l’any passat. Són fins a 5.500 € per als cotxes elèctrics si s’aporta un altre vehicle per desballestar (4.000 € en cas de no fer-ho). En el cas dels híbrids endollables es beneficien de fins a 2.600 € d’ajuda amb desballestament i 1.900 € sense desballestament.

 

L’ampliació del Pla Moves II romandrà en vigor fins a l’estiu, fins a l’arribada de la nova Moves 2021. Hi ha moltes esperances en aquesta edició que està per arribar, ja que s’ha confirmat una dotació de 400 milions d’euros i possibilitat d’ampliar-la a 800 milions en funció de l’evolució de la despesa. No obstant això, donada la situació econòmica del país, Ancove (Associació Nacional de comerciants de vehicles) també ha volgut ressaltar que es podrien incloure els elèctrics i híbrids de segona mà en el pla.

 

Promocions en cotxes híbrids Renault

Nou Renault CLIO E-TECH Híbrid

Nou Renault CAPTUR E-TECH Híbrid endollable

Nou Renault MEGANE E-TECH Híbrid endollable

 

Promocions en cotxes elèctrics Renault

Nou Renault ZOE

Nou Twingo elèctric

 

Assegurança per a vehicles elèctrics i híbrids

Remm Guitart, agent exclusiu de Mapfre

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús