SEGURIDAD SEP18

Vagis on vagis, sent que tot ho tens controlat

Aquesta tardor estàs d’enhorabona. Podràs estrenar pneumàtics nous, amortidors i pastilles de fre per al teu cotxe a un preu realment sorprenent. Sent que ho tens tot controlat amb el servei postvenda de Remm Guitart. Aquests són els preus que oferim:

Pneumàtic continental per 185/65 R15 88T per 69€ (Muntatge, equilibrat i IVA inclòs)

Discos més pastilles des de 241€

Amortidors des de 192€

A més si realitzes qualsevol d’aquestes operacions t’emportaràs de manera totalment gratuïta unes escombretes de regal per al teu vehicle en My Renault. A més de ser elements essencials per a la teva seguretat són un element de confort durant la conducció.

Aquesta promoció només estarà vigent fins a final d’any o fi d’existències així que vine als concessionaris de Remm Guitart i assegura’t que el teu vehicle està en perfecte estat estrenant components essencials.

*Discos+pastilles: PVPR per al canvi de discos davanters ventilats+pastilles de fre per a vehicles Clio, Modus, Captur i Twingo de més de 5 anys; PVPR a Canàries per 230€. Amortidors: PVPR per al canvi d’amortidors per a vehicles Clio, Modus, Captur i Twingo de més de 5 anys; PVPR a Canàries per 215€ per a amortidors davanters i per 177€ per a amortidors posteriors. Consulta en el teu taller per al preu d’altres vehicles.

*Regal d’escombretes: regal aplicable per als clients registrats i amb el seu xassís registrat en My Renault que presentin el cupó en realitzar un canvi de pneumàtics, amortidors o discos+pastilles de fre fins al 31 de desembre 2018.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús