CAPTUR

Renault Captur és un crossover urbà, versàtil i dinàmic. Combina els principals avantatges d’un automòbil: en primer lloc, l’espai i la modularitat d’un monovolum, seguit per la maniobrabilitat i l’agilitat d’una berlina urbana, a més, de l’estil i la versatilitat d’un vehicle SUV.

Captur és sinònim de disseny elegant i robust que aporta sensacions de relax en la conducció. La gamma proposa diversos nivells d’equipament i opcions de personalització per aconseguir un look exterior i interior d’acord amb les teves preferències.

Totes les versions de Renault Captur estan equipades amb Bluetooth®, prens USB i Jack per trucar amb mans lliures i escoltar música en àudio streaming. Com a opció, la tauleta integrada Renault R-Link de 7 polzades proposa altres opcions extres com a navegador TomTom® i internet, sistema de reconeixement vocal, a més d’altres aplicacions especialitzades. Tant si ets un aventurer solitari, com si tens una família urbanita aquest és el teu cotxe.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte


He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Renault Captur: consumo mixto (l/100km) desde 4,2 hasta 5,8. Emisiones CO2 (g/km) desde 110 hasta 132.

CONDICIONES LEGALES PARA PENÍNSULA Y BALEARES
*PVP válido en Península y Baleares para particulares y autónomos, para pedidos realizados del 1 al 31 de marzo de 2019 de Renault Captur Life TCe 66 kW (90 CV) con pack basic, financiando con RCI Banque S.A. Sucursal en España y entregando un vehículo de cualquier marca a cambio del nuevo Renault adquirido. Incluye impuestos, transporte, acción Reprise y promociones ofrecidas por RECSA. Importe mínimo a financiar 6.000€. Permanencia mínima 24 meses. El precio indicado no incluye los costes financieros y por servicios anejos derivados de la financiación por RCI Banque S.A. Sucursal en España, la cual se reserva el derecho de estudio, condicionado y aceptación de las solicitudes de financiación. Incompatible con otras ofertas financieras. Modelo visualizado: Captur Zen TCe 66 kW (90 CV) con pintura metalizada bitono. PVP con promociones: 15.300€.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús