CLIO

CLIO

Deixa’t seduir per la passió amb les seves línies estilitzades, elegants i dinàmiques. Renault Clio és una aposta segura, perquè és un vehicle pràctic, intel·ligent i amb consum molt reduït. El seu disseny totalment renovat destaca per la seva expressiva part davantera i les seves corbes esportives.

Renault Clio és sinònim de modernitat oferint nombroses innovacions tecnològiques sense deixar de costat la comoditat i la practicitat. L’àmplia gamma de motoritzacions satisfà totes les necessitats dels clients i garanteix el control de consum de carburant i d’emissions de CO2. En aquest aspecte, el Nou Renault Clio se situa en el millor nivell de la seva categoria. Les seves versions Sport Tourer i Sport completen la gamma Clio aportant un caràcter més familiar i esportiu, respectivament.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte


He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Renault Clio: consumo mixto (l/100km) desde 3,9 hasta 5,0. Emisiones CO2 (g/km) desde 104 hasta 123.

CONDICIONES LEGALES PARA PENÍNSULA Y BALEARES
*PVP válido en Península y Baleares para particulares y autónomos, para pedidos realizados del 1 al 31 de marzo de 2019 de un Renault Clio Limited Energy TCe 55 kW (75 CV) financiando a través de RCI Banque S.A sucursal en España y entreguen un vehículo de cualquier marca a cambio del nuevo Renault adquirido. Incluye impuestos, transporte, acción reprise y promociones ofrecidas por RECSA. Importe mínimo que financiar 6.000€. Permanencia mínima 24 meses. El precio indicado no incluye los costes financieros y por servicios anejos derivados de la financiación por RCI Banque S.A. Sucursal en España, la cual se reserva el derecho de estudio, condicionado y aceptación de las solicitudes de financiación. Incompatible con otras ofertas financieras. Modelo visualizado: Renault Clio Zen TCe 66 kW (90 CV) con pintura metalizada especial y pack look Zen. PVP con promociones: 12.300€

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús