NOU RENAULT CLIO

NOU RENAULT CLIO

Més estil, més elegància, més dinamisme. El Nou Renault Clio et seduirà a primera vista amb un estil completament modern i atractiu.

 

La cinquena generació del Renault Clio compta un disseny seductor basat en el principi d’evolució/revolució: un exterior que evoluciona respecte al model anterior i un interior replantejat per complet que brilla per la seva qualitat, espai, funcionalitat i ergonomia.

 

El Nou Renault Clio té un total de nou combinacions motorització/caixa de velocitats perquè cada conductor trobi la versió del vehicle més adaptada al seu ús. També s’ha de destacar un ampli repertori de tecnologies innovadores de gran utilitat per als conductors i els ocupants.

Cal assenyalar que el nou Clio ha rebut les 5 estrelles de l’organisme EuroNcap i a més ha rebut la nota més alta en protecció infantil.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte


He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Renault Clio: consumo mixto (l/100km) desde 3,9 hasta 5,0. Emisiones CO2 (g/km) desde 104 hasta 123.

CONDICIONES LEGALES PARA PENÍNSULA Y BALEARES
*PVP válido en Península y Baleares para particulares y autónomos, para pedidos realizados del 1 al 31 de marzo de 2019 de un Renault Clio Limited Energy TCe 55 kW (75 CV) financiando a través de RCI Banque S.A sucursal en España y entreguen un vehículo de cualquier marca a cambio del nuevo Renault adquirido. Incluye impuestos, transporte, acción reprise y promociones ofrecidas por RECSA. Importe mínimo que financiar 6.000€. Permanencia mínima 24 meses. El precio indicado no incluye los costes financieros y por servicios anejos derivados de la financiación por RCI Banque S.A. Sucursal en España, la cual se reserva el derecho de estudio, condicionado y aceptación de las solicitudes de financiación. Incompatible con otras ofertas financieras. Modelo visualizado: Renault Clio Zen TCe 66 kW (90 CV) con pintura metalizada especial y pack look Zen. PVP con promociones: 12.300€

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús