NUEVO KOLEOS INITIALE PARIS

NUEVO KOLEOS INITIALE PARIS

El Nou Renault KOLEOS INITIALE PARIS et fa viure l’experiència d’una elegància fora de sèrie. L’acabat del cuir napa de plena flor amb repunts, el setinat de les insercions cromades i els seus seients calefactables i ventilats et conviden al benestar més absolut

 

Sublimat pel seu color exclusiu negre amatista metal·litzat, la seva signatura lluminosa LED PURE VISION i les seves llandes de 48cm (19″) diamantadas de disseny distintiu, el Nou Renault KOLEOS INITIALE PARIS adopta els elements estilístics exteriors propis de la signatura INITIALE PARIS. El seu disseny, de marcada personalitat, sobrepassa els límits de l’exigència i es manifesta per mitjà d’un estil audaç.

 

Explora fàcilment les múltiples fucionalitats del Nou Renault KOLEOS INITIALES PARIS gràcies al sistema R-LINK 2 i la seva pantalla tàctil de 22,1 cm (8,7″). Controla el teu vehicle amb uns pocs clics: multimèdia, navegació, telefonia o ajudes a la conducció. Tot està a l’abast de la teva mà! Els seus 12 altaveus d’alt rendiment i el seu sistema d’àudio exclusiu BOSE Surround recreen la qualitat sonora d’un concert en directe.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte


He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús