ZOE

ZOE

Renault Zoe és un vehicle compacte i 100% elèctric. Disposa d’una autonomia de 400 quilòmetres NEDC* gràcies al sistema “Range Optimizer” que inclou tres rellevants innovacions: sistema de frenada amb recuperació d’energia, bomba de calor per refredar o escalfar l’habitacle, i els seus pneumàtics exclusius Michelin de baixa resistència al rodament.

Renault Zoe es recarrega al propi domicili, gestionarem la instal·lació del punt de recàrrega encarregant-lo a professionals qualificats per garantir la seva seguretat. ZOE es recarrega tranquil·lament durant la nit encara que també existeix l’opció de càrrega ràpida, en tan sols 4 hores, Renault Zoe està llest per començar a circular.

 

Renault Zoe, el vehicle zero emissions que li ofereix un benestar únic dia a dia. Per a tots nosaltres! Solució de mobilitat intel·ligent per als nostres trajectes diaris.

 

PUNTS FORTS: Disseny seductor i centrat en el teu benestar, Renault Zoe Preview et cuidrà.

  • Avantatges de comprar un cotxe elèctric:
  • 0 emissions de CO2
  • Estalvi: Estalvies fins a un 40% en manteniment: sense canvis d’oli, ni corretges, ni filtres…
  • Estalvi: menys factura de llum en comparació del repostatge de gasolina/gasoil.
  • Rapidesa: par màxim des del primer segon.
  • Comoditat: Vehicle ideal per a la ciutat
  • Rapidesa: càrrega ràpida.
  • En llogar la bateria, t’estalvies el comprar-la perquè et surt més barat.
  • Canvi de bateria gratis en cas de pèrdua de recàrrega.
  • Tenim els millors preus del mercat en vehicles elèctrics.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte


He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Zero emissions de CO2 durant el seu ús, excepte en les peces de desgast.
CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
**Oferta válida en Península y Baleares para particulares y autónomos, que realicen un pedido de un Renault ZOE Life 40 R90 mediante una operación Preference con RCI Banque SA Sucursal en España del 1 al 31 de marzo de 2019. Incluye impuestos, transporte y promociones ofrecidas por RECSA. Importe mínimo a financiar 6.000€. Permanencia mínima 24 meses. Incompatible con otras ofertas financieras. No incluye el alquiler de la batería que deberá formalizarse con OVERLEASE según condiciones y precios establecidos. Incluye un SAVE Z.E. Ready de 3,7 kw y el coste de la instalación estándar del mismo por instaladores homologados como Z.E. Ready. 

Modelo visualizado: Renault ZOE Limited 40 con PM y llantas de aleación 43 cm (17’’) Techrun. PVPR en Península y Baleares: 24.460€

CONDICIONS LEGALS PER A CANÀRIES
*Oferta válida en Canarias para particulares y autónomos que realicen un pedido de un Renault ZOE Life 40 R90 mediante una operación Preference con RCI Banque SA Sucursal en España del 1 al 31 de marzo de 2019. Incluye impuestos, transporte y promociones ofrecidas por RECSA. Importe mínimo a financiar 6.000€. Permanencia mínima 24 meses. Incompatible con otras ofertas financieras. No incluye el alquiler de la batería que deberá formalizarse con OVERLEASE según condiciones y precios establecidos. Incluye un SAVE Z.E. Ready de 3,7 kw y el coste de la instalación estándar del mismo por instaladores homologados como Z.E. Ready.

Modelo visualizado: Renault ZOE Limited 40 con PM y llantas de aleación 43 cm (17’’) Techrun. PVPR en Canarias: 20.821€

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús