TWINGO

T’atreveixes a conduir amb llibertat i estil?

El nou Renault Twingo és el cotxe perfecte per a la ciutat. Un cotxe còmode, de línies modernes i urbanes, destaca per adoptar una innovació única: el seu motor posterior.

A més, disposa d’un radi de gir de 4,30 m que li permet aparcar en places d’aparcament diminutes. Esdevé, doncs, el millor cotxe per a la ciutat i un lloc de conducció elevat que permet una major visibilitat.

Renault Twingo està disponible en dues motoritzacions de gasolina amb consums molt reduïts. El vehicle, dissenyat amb 5 portes i diverses opcions de modularitat interior, permet portar còmodament a 4 adults.

Twingo és l’únic cotxe urbà que disposa d’una atractiva oferta multimèdia: una connectivitat a través del smartphone amb l’aplicació gratuïta R&GO o bé a través de R-Link Evolution®, l’última generació de tablet integrada en el cotxe i el seu extens catàleg d’aplicacions automobilístiques. Si tens ànima de ciutat i t’agrada el disseny aquest és el teu cotxe!

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte


He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Renault Twingo: consumo mixto (l/100km) desde 4,8 hasta 5,6. Emisiones CO2 (g/km) desde 110 hasta 128.

CONDICIONES LEGALES PARA PENÍNSULA Y BALEARES
*PVP válido en Península y Baleares para particulares y autónomos, para pedidos realizados del 1 al 31 de marzo de 2019 de un Renault Twingo Limited SCe 52 kW (70 CV) financiando a través de RCI Banque S.A. sucursal en España y entreguen un vehículo de cualquier marca a cambio del nuevo Renault adquirido. Incluye impuestos, transporte, acción reprise y promociones ofrecidas por RECSA. Importe mínimo que financiar 6.000€. Permanencia mínima 24 meses. El precio indicado no incluye los costes financieros y por servicios anejos derivados de la financiación por RCI Banque S.A. Sucursal en España, la cual se reserva el derecho de estudio, condicionado y aceptación de las solicitudes de financiación. Incompatible con otras ofertas financieras. Modelo visualizado: Renault Twingo Zen TCe 66 kW (90 CV) con llantas de 16” (41 cm) embleme, pack look exterior blanco, pintura opaca especial, stripping y techo eléctrico de tela. PVP con promociones: 11.500€

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús