SCENIC

És un vehicle familiar que cuida fins a l’últim detall en tecnologia, seguretat i equipament. Destaca per les seves línies elegants en la seva cara lateral i motllures laterals.

Les noves motoritzacions de Nou Scénic són encara més sòbries i potents, gràcies a la nova gamma de motors Energy ecològica i econòmica. Persegueixen enèrgicament el descens significatiu de les emissions de CO2 i el control del consum.

Gran Scénic s’adapta a les necessitats de transport de les famílies grans, gràcies a les seves 7 places i la seva gran capacitat de modularitat i habitabilitat interior.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte


He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Renault Scénic: consumo mixto (l/100km) desde 4,8 hasta 6,0. Emisiones CO2 (g/km) desde 126 hasta 137.

CONDICIONES LEGALES PARA PENÍNSULA Y BALEARES
*PVP válido en Península y Baleares para particulares y autónomos, para pedidos realizados del 1 al 31 de marzo de 2019 de un Renault Scénic Life TCe GPF 85 kW (115 CV) financiando a través de RCI Banque S.A. sucursal en España y entreguen un vehículo de cualquier marca a cambio del nuevo Renault adquirido. Incluye impuestos, transporte, acción reprise y promociones ofrecidas por RECSA. Importe mínimo que financiar 6.000€. Permanencia mínima 24 meses. El precio indicado no incluye los costes financieros y por servicios anejos derivados de la financiación por RCI Banque S.A. Sucursal en España, la cual se reserva el derecho de estudio, condicionado y aceptación de las solicitudes de financiación. Incompatible con otras ofertas financieras. Modelo visualizado: Renault Scénic Zen TCe GPF 103 kW (140 CV) PM especial l + Head-up display. PVP con promociones: 20.050€

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús